Ajankohtaista

Kaikkea ei ole kirjoitettu kirjoihin ja kansiin -seminaari


Jo perinteiseksi muodostunut senioriseminaari pidettiin tänä vuonna Oulussa otsikolla "Kaikkea ei ole kirjoitettu kirjoihin ja kansiin". Syysaurinkoiseen Ouluun kokoontui 2.10.08 kolmisenkymmentä nuorisoalan asiantuntijaa pohtimaan hiljaisen tiedon ja mentoroinnin merkitystä ja kuulemaan Oulun yliopiston tutkijan Veli-Matti Ulvisen alustusta nuorisotyöstä nonformaalisen oppimisen kenttänä.

Tiiviin ja mielenkiintoisen seminaaripäivän jälkeen bussikuormallinen osallistujia suuntasi kohti Hailuotoa ja Marjaniemessä sijaitsevaa Luotokeskusta. RantaSumpun leirintäalueella Marjaniemen merimaisemassa vietettiin hauskaa yhteistä iltaa ja seuraavana aamuna kokoonnuttiin vielä senioritapaamiseen juttelemaan meneillään olevista ja tulevista hankkeista.

Kiitokset seminaarijärjestelyistä ja illanvietosta Oulun Nuorisoasiainkeskukselle, Oulun läänin lääninhallitukselle, Nuorisotyön Senioriklubille ja Pohjois-Pohjanmaan nuorisotyöntekijöiden Ponteva ry:lle! Kiitokset myös kaikille mukana olleille! Ensi vuoden seminaaripaikka on vielä avoinna...

Alla olevassa kuvassa joukko senioriklubilaisia Marjaniemen rantahietikolla pirteän merituulen tuiverruksessa.


Takaisin