Ajankohtaista

Lämmin kiitos osallistuneille!


Nuoperin 20-vuotisjuhlaseminaari järjestettiin 14.9.2022 Nuorten taide- ja toimintatalo Vimmassa Turussa. 

Kiitos kaikille alustajille ja osallistujille! Teitte tilaisuudesta kiinnostavan ja lämminhenkisen unelmien eetoksen hengessä. Ilman teitä nuorisotyötä ei tehtäisi näin hienosti, suurella sydämellä ja valtavalla tiedon määrällä. Kohtaamalla!

Tapaamisiin!

Nuoperin Minna ja Terhi

 

Tässä vielä muutamia poimintoja saamastamme palautteesta. Kiitos niistä! :) :)

"Minusta tilaisuudessa huokui täydellisesti nuorisotyön eetos, jossa jokainen ihminen otetaan vastaan sellaisena kuin hän on ja kunnioitetaan jokaista itsenään. Tilaisuus olikin lämminhenkinen ja päivä jää mieleen antoisana kohtaamisen päivänä."

"Mielestäni tilaisuus oli onnistunut ja ohjelma mukavan monipuolinen. Sopivassa suhteessa mennyttä ja nykyistä. On välillä nautinnollista saada vain ottaa vastaan ilman painetta osallistumisesta, vaikka siihenkin toki oli hyvä mahdollisuus keskusteluosioissa."

"Tykkäsin. Menneisyyden tunteminen tuo perspektiiviä, laittaa asiat jotenkin kuosiin, linjaan. Pyörää ei nuorisotyössäkään tarvitse keksiä uudelleen. Menetelmät muuttuvat, mutta ydin säilyy. Nuorten aito kohtaaminen, heille oman tilan salliminen, haastaminen, kannustaminen. Kaikki tämä kasvatuksellisella otteella. Päivä oli ajatuksia herättävä ja muistivihko suorastaan nerokas. Päivän teemoihin ja ajatuksiin on helppo palata."

"Erityisen hieno oli jaettava lehtiö, jossa oli ohjelma ja alustajien alustukset, muistitilaa ja mukavia tehtäviä. Ohjelma oli mielenkiintoinen ja monipuolinen. Se oli hyvin koottu, eikä ollut liian pitkiä puheenvuoroja. Mukavaa vuorottelua live ja muut puheenvuorot. Ja tarjoilut olivat loistavat. Iso peukku!"
 

 


Takaisin