Ajankohtaista

Hae Nuoperiin harjoitteluun 2020!


Oletko kiinnostunut nuorisotyöstä ja sen tallentamisesta? Opiskeletko Turun yliopistossa historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen laitoksessa ja olet jo tehnyt kenttätyöopinnot? Nuoperissa on tarjolla kolmen kuukauden harjoittelupaikka vuonna 2020. Ehkä juuri sinulle!


Harjoittelijana tehtävänäsi on Nuoperiin lahjoitetun asiakirja-aineiston digitointi Turun kaupunginarkistossa sijaitsevassa Nuorisoperinteen keskusarkistossa. Avustat myös meneillään olevissa projekteissa ja osallistut Nuoperin muuhunkin toimintaan, kuten kokouksiin ja tapahtumiin.


Sinulta edellytetään kenttätyöopintoja, kiinnostusta nuorisotyöhön ja Nuoperin toimintaan sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Digitointiin saat opastuksen työn alkaessa. Harjoittelijana voit vaikuttaa työtehtäviisi vaikkapa nuorisotyöaiheista opinnäytetyötäsi ajatellen. Esimerkiksi haastattelujen teko on mahdollista.


Ajankohta ja kesto: 3 kk sopimuksen mukaan, kevät-kesä-syksy 2020
Työn luonne: kokoaikatyö
Palkka: 1300 e/kk
Yliopiston harjoitteluseteli katsotaan hakijalle eduksi.


Hakuaika päättyy 28.2.2020.


Lähetä harjoitteluhakemuksesi Turun yliopiston sähköisellä hakulomakkeella ja liitä siihen myös CV. Hakuilmoitus lomakkeineen osoitteessa: https://intranet.utu.fi/fi/ajankohtaista/avoimet_tehtavat


Lisätietoja harjoittelupaikasta antaa Nuoperin Terhi, terhi.lehtonen(at)utu.fi, 040 684 5382.


Takaisin