Ajankohtaista

Tule harjoittelijaksi Nuoperiin!


Oletko kiinnostunut nuorisotyöstä ja sen tallentamisesta? Opiskeletko Turun yliopistossa historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen laitoksessa? Nuoperilla on tarjolla kolmen kuukauden harjoittelupaikka vuonna 2018.


Harjoittelijan päätehtävänä on Nuoperiin lahjoitetun asiakirja-aineiston digitointi Turun kaupunginarkistossa sijaitsevassa Nuorisoperinteen keskusarkistossa. Harjoittelijana osallistut myös muuhun Nuoperin toimintaan, kuten kokouksiin ja tapahtumiin, ja tarvittaessa avustat meneillään olevissa projekteissa.


Sinulta odotetaan kiinnostusta nuorisotyöhön ja Nuoperin toimintaan sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Digitointiin opastetaan työn alkaessa. Harjoittelijana voit vaikuttaa työtehtäviisi vaikkapa nuorisotyöaiheista opinnäytetyötäsi ajatellen. Esimerkiksi haastattelujen teko on mahdollista. Tuolloin sinulta edellytetään kenttätyöopintoja.


Ajankohta ja kesto: 3 kk sopimuksen mukaan, kevät-syksy 2018
Työn luonne: kokoaikatyö
Palkka: Kelan työssäoloehdon täyttävä vähimmäispalkka vuonna 2018 (vuonna 2017 1187 e/kk)
Yliopiston harjoitteluseteli katsotaan hakijalle eduksi.


Hakuaika päättyy 28.2.2018.


Lähetä harjoitteluhakemuksesi Turun yliopiston sähköisellä hakulomakkeella ja liitä siihen myös CV. Hakuilmoitus lomakkeineen osoitteessa: https://intranet.utu.fi/fi/ajankohtaista/avoimet_tehtavat


Lisätietoja harjoittelupaikasta antaa Nuoperin Terhi, terhi.lehtonen(at)utu.fi, 040 684 5382.
 


Takaisin