Nuoperi

Historia

Valitse vuosi:

2020

  • Tehokkaasti alkanut lahjoitusten seulonta päättyi maaliskuun puolessa välissä, kun siirryimme etätöihin. Vanhoista lahjoituksista riittää tekemistä myös vuodelle 2021, kun saamme taas palata työpisteillemme.

  • Toukokuussa pakkasimme vuoroissa ja kesäkuussa muutimme uusiin väliaikaisiin tiloihin Arcanum-rakennukseen, johon koko humanistinen tiedekunta muuttaa remontin valmistuessa.

  • Nuori2020-tapahtumaan osallistuminen onnistui ja pari projektihaastattelua ennätettiin tehdä kasvokkain ennen kuin kaikki toiminta siirtyi verkon ja puhelimen kautta tapahtuvaksi. Etäkokouksin mentiin myös nuorisotiedon hallinnan -tapaamisissa, joissa pohdittiin nuorisotiedon merkitystä yleisellä tasolla. Keskustelua jatketaan seuraavana vuonna HUMAKin ja XAMKin johdolla Allianssin siirtäessä vetovastuun ko. oppilaitoiksille. Tulevaisuudessa myös Nuorisotiedon kirjasto siirtynee HUMAKin alaisuuteen.

  • Nuorisotyön MUSA JA ME -projekti sai myös hyvän alun alkuvuodesta, seisahtui hetkeksi keväällä, mutta saimme hankkeen taiton viime hetkellä valmiiksi joulukuussa ennen pyhiä. (NUORISO-)OHJATTUJA SÄVELIÄ -teoksen painatus siirtyi vuodelle 2021. Kirjasta tehdään myös selattava versio verkkoon sekä ladattava pdf omille verkkosivuillemme www.nuoperi.fi.