Ajankohtaista

Hae Nuoperiin harjoitteluun


Oletko kiinnostunut nuorisotyöstä ja sen tallentamisesta? Opiskeletko Turun yliopistossa Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen laitoksessa ja olet jo tehnyt kenttätyöopinnot? Nuoperissa on tarjolla kolmen kuukauden harjoittelupaikka valintasi mukaan joko keväällä tai syksyllä 2023. Hakuaika päättyy 29.3.2023.

Nuoperin harjoittelijana avustat Minnaa ja Terhiä meneillään olevissa projekteissa ja osallistut muuhun toimintaan, kuten kokouksiin ja tapahtumiin. Vuonna 2023 käynnissä on mm. projekti, jonka työnimenä on ”Mikä nuorisotyön eetoksessa kantaa läpi elämän”. Yhtenä tehtävänäsi on myös Nuoperiin lahjoitetun asiakirja-aineiston digitoiminen Turun kaupunginarkistossa sijaitsevassa Nuorisoperinteen keskusarkistossa. Monipuolisesta nuorisotyöaineistosta saatat löytää kiinnostavan aiheen omaan opinnäytetyöhösikin, ja harjoitteluaikana voit tehdä myös haastatteluja.

Sinulta edellytetään kenttätyöopintoja, kiinnostusta nuorisotyöhön ja Nuoperin toimintaan sekä oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Digitointiin opastamme työn alkaessa. Muistathan, että harjoittelijaksi valitun tulee olla perustutkinto-opiskelija.

Harjoittelun ajankohta ja kesto: 3 kk sopimuksen mukaan, kevät tai syksy 2023
Työn luonne: kokoaikatyö
Palkka: 1300 e/kk

Lähetä harjoitteluhakemuksesi viimeistään keskiviikkona 29.3.2023 Turun yliopiston sähköisellä hakulomakkeella ja liitä siihen myös CV. Hakuilmoitus lomakkeineen on osoitteessa: https://intranet.utu.fi/fi/ajankohtaista/avoimet_tehtavat

Huom! Avointen tehtävien lista näkyy vain Turun yliopiston verkkoon kuuluvilta tietokoneilta tai VPN:ää käyttämällä. Listaa ei voi lukea esim. kännykällä tai kotikoneelta.

Lisätietoja harjoittelupaikasta antaa Nuoperin Terhi, terhi.lehtonen(at)utu.fi, 040 684 5382.


Takaisin