Ajankohtaista

Tule Nuoperiin HARJOITTELUUN SYKSYLLÄ 2021


Oletko kiinnostunut nuorisotyöstä ja sen tallentamisesta? Opiskeletko Turun yliopistossa Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen laitoksessa ja olet jo tehnyt kenttätyöopinnot? Nuoperissa on tarjolla kolmen kuukauden harjoittelupaikka ajalle 1.9.2021–30.11.2021.


Harjoittelijana digitoit Nuoperiin lahjoitettua asiakirja-aineistoa Turun kaupunginarkistossa sijaitsevassa Nuorisoperinteen keskusarkistossa, avustat Minnaa ja Terhiä meneillään olevissa projekteissa ja osallistut Nuoperin muuhunkin toimintaan, kuten kokouksiin ja tapahtumiin.


Sinulta edellytetään kenttätyöopintoja, kiinnostusta nuorisotyöhön ja Nuoperin toimintaan sekä oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Digitointiin saat opastuksen työn alkaessa. Harjoittelijana voit vaikuttaa työtehtäviisi vaikkapa nuorisotyöaiheista opinnäytetyötäsi ajatellen, ja esimerkiksi haastattelujen teko on mahdollista. Yliopiston harjoitteluseteli ei ole välttämätön, mutta voidaan katsoa eduksi.


Harjoittelun ajankohta ja kesto: 1.9.2021–30.11.2021, 3 kk
Työn luonne: kokoaikatyö
Palkka: 1300 e/kk

Hakuaika päättyy 31.3.2021.


Lähetä harjoitteluhakemuksesi Turun yliopiston sähköisellä hakulomakkeella ja liitä siihen myös CV. Hakuilmoitus lomakkeineen osoitteessa: https://intranet.utu.fi/fi/ajankohtaista/avoimet_tehtavat
Huom! Avointen tehtävien lista näkyy vain Turun yliopiston verkkoon kuuluvilta tietokoneilta tai VPN:ää käyttämällä. Listaa ei voi lukea esim. kännykällä tai kotikoneelta.


Lisätietoja harjoittelupaikasta antaa Nuoperin Terhi, terhi.lehtonen(at)utu.fi, 040 684 5382.


Takaisin