Ajankohtaista

Tule harjoitteluun Nuoperiin!


Oletko kiinnostunut nuorisotyöstä ja sen tallentamisesta? Nuoperi etsii yliopisto-opiskelijaa kolmen kuukauden harjoitteluun vuonna 2017.

Harjoittelijan päätehtävänä on Nuoperiin lahjoitetun asiakirja-aineiston digitointi Turun kaupunginarkistossa sijaitsevassa Nuorisoperinteen keskusarkistossa. Harjoittelijana osallistut myös muuhun Nuoperin toimintaan, kuten kokouksiin ja tapahtumiin, ja tarvittaessa avustat meneillään olevissa projekteissa.

Sinulta odotetaan kiinnostusta nuorisotyöhön ja Nuoperin toimintaan sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Digitointiin opastetaan työn alkaessa. Harjoittelijana voit vaikuttaa työtehtäviisi vaikkapa nuorisotyöaiheista opinnäytetyötäsi ajatellen. Esimerkiksi haastattelujen teko on mahdollista. Tuolloin sinulta edellytetään kenttätyöopintoja.

Ajankohta ja kesto: 3 kk sopimuksen mukaan, kevät-syksy 2017

Työn luonne: kokoaikatyö

Palkka: Kelan työssäoloehdon täyttävä vähimmäispalkka vuonna 2017 (vuonna 2016 1173 e/kk)

Yliopiston harjoitteluseteli katsotaan hakijalle eduksi.

 

Hakuaika päättyy 28.2.2017.

Lähetä harjoitteluhakemuksesi Turun yliopiston sähköisellä hakulomakkeella ja liitä siihen myös CV. Hakuilmoitus lomakkeineen osoitteessa: https://intranet.utu.fi/fi/ajankohtaista/avoimet_tehtavat/Sivut/home.aspx

Lisätietoja harjoittelupaikasta antaa Nuoperin Terhi, terhi.lehtonen(at)utu.fi, 040 684 5382.
 


Takaisin