Ajankohtaista

Harjoitteluhaku käynnissä


Nuorisotyön tallentamiskeskus Nuoperi tarjoaa vuonna 2016 kolmen kuukauden harjoittelupaikan yliopisto-opiskelijalle. Jos olet kiinnostunut nuorisotyöstä ja Nuoperissa työskentelystä, laita vapaamuotoinen hakemus tulemaan. Hakuaikaa on helmikuun 2016 loppuun asti.

Hakemukset kirjeitse osoitteeseen: Nuoperi-keskus, Kaivokatu 12, 20014 Turun yliopisto.
Hakemukset sähköpostilla: terhi.lehtonen(at)utu.fi tai minna.heikkinen(at)utu.fi.

Viimeinen hakupäivä: 29.2.2016.

Harjoittelijan päätehtävänä on asiakirja-aineistojen digitointi Turun kaupunginarkistossa sijaitsevassa Nuorisoperinteen keskusarkistossa. Harjoittelija osallistuu harjoitteluaikanaan myös muuhun Nuoperin toimintaan, kuten kokouksiin ja tapahtumiin, ja tarvittaessa avustaa meneillään olevissa projekteissa. Harjoittelija voi vaikuttaa työtehtäviensä valintaan vaikkapa nuorisotyöaiheista opinnäytetyötään ajatellen (ks. Tutkimus). Esimerkiksi haastattelujen teko on mahdollista.

Harjoittelijalta odotetaan kiinnostusta nuorisotyöhön ja Nuoperin toimintaan, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja intoa oppimiseen. Perustietotekniikkataidot tarvitaan, mutta digitointiin opastetaan työn alkaessa. Humanistisen tiedekunnan myöntämä harjoittelutuki katsotaan eduksi.

Ajankohta ja kesto: 3 kk sopimuksen mukaan, mieluiten keväällä tai syksyllä 2016.
Työn luonne: Kokoaikatyö

Palkka on Kelan työssäoloehdon täyttävä vähimmäispalkka vuonna 2016. (vuonna 2015 1165 e/kk)


Takaisin