Ajankohtaista

NUOPERIA MURTEELLA!


Nuoperin toiminnassa mukanaolevat ihmiset tulevat monelta eri paikkakunnalta. Pikkujoulutunnelmissa innokkaat osallistujat tuunasivat Nuoperin esittelytekstin, joka löytyy aloitussivultamme, omalle kielelleen. Valitettavasti lievää sensuuria oli osittain tehtävä! Ja keuruulainen oli miltei tyytyväinen nykyiseen versioon. Tässäpä muut aikaansaannokset satunnaisessa järjestyksessä. Toivottavasti murteiden puhtaaksikirjoitus onnistui!

 

Nuoper kartottaa ja kerree nuorisotyöhön liittyvee perinnettä huastattelemalla ja tallettamalla arkistoaineestoo ja järjestää aiheeseen liittyvvee koolutusta ja julukassoo tutkimusraportteja. (Kuopio)


Nuoperi kartottaa ja kerää nuorisotyöhön liittyvää perinnettä haastattelemalla ja tallentamalla arkistoaineistoa sekä järjestää aiheeseen liittyvää koulutusta ja julkasee tutkimusraportteja. (Orimattila)


Nuoperi kokoaa visusti talthen isompien kläppien niinko nakkujen ja knapsujen elämhän liittyviä hommia ja muisteluksia. Son myös intresseeramnu skriivauksista ja se oordnaapi tähelisiä kursseja ja trykkaa raportteja. (Meänkieli)


Nuaperi kokkoo nuarisotyähö liittyvi perinteit kyselemäl ihmisilt asjoi ja panne ne arkistosse korjusse. Se koulutta kans ja julkase jottai raportei. (Turku)


Nuoperi samlaa kaikki (v***n) gamlat nuorisojubat ja tjäraa ne jonnekin (v***n) arkistoihin. Siel ne sit hengataan oikeisiin lokeroihin. Sit se Nuoperi järkkää jotain (v***n) opetusta muille älykääpiöille ja levittää sitä (v***n) sanomaa halukkaille heepoille. (Helsinki)


Nuoperi kartottaa ja kerrää nuorisotyöhön liittyvvää perinnettä haastattelluin ja arkistoaineistua tallentaen sekä järijestää aiheeseen liittyvvää koulutusta ja julukasee tutkimusraportteia. (Oulu)


Nuaperi kartoottaa ynnä keräälöö nuarisotyähö liittyvää perinnettä esimerkiksi haastatteluun. Se myäs julukaasoo tutkimusraporttia ja järijestää tärkiää jonkullaasta koulutusta. (Lapua)
 


Takaisin